Maatwerk

Wij komen vaak in aanraking met ondernemers die willen groeien. Ondernemers die een aantal jaren aan de weg timmeren en succesvol zijn. Ondernemers die toe zijn aan een volgende stap. Maar niet weten hoe. De één is al toe aan het maken van een grote stap, de ander is nog in de verkenningsfase. Wij hebben hier verschillende trajecten voor bedacht. Bij beide behandelen we de vraag: waar sta jij met je bedrijf en waar wil je naar toe, de uitwerking is echter anders. Als je voor Taym for a wake-up call kiest dan is Taym to grow een naadloze vervolgstap. Neem contact met ons op, we leveren namelijk altijd maatwerk.

Taym for a wake-up call

Op deze dag brengen wij meerdere facetten van je bedrijf in kaart en bepalen we samen welke strategieën we kunnen inzetten om een sterke basis neer te zetten.

Of het nou gaat om (persoonlijk) leiderschap, marketing, sales, hospitality of teambuilding, samen maken we een blauwdruk, waarmee je aan de slag kan om te bouwen aan bedrijfsgroei.

Tijdens deze wake-up call zullen twee ervaren consultants/ trainers op dynamische en creatieve wijze met jullie aan de slag gaan om kansen uit te lichten en processen te optimaliseren, zodat groei niet uit kan blijven.

Aan het einde van deze dag heb je een out of de box plan om verder te kunnen!

Ja ik heb interesse in dit traject.

Vul het formulier in via deze knop, wij nemen contact met je op.

Ja, ik wil Taym for a wake-up call

Taym to grow

Dit maatwerktraject heeft als doel om een gezamenlijke versnelling en verdieping binnen jouw bedrijf in gang te zetten. Dit doen we door alle medewerkers uit te nodigen op hun lef en leiderschap: hoe ga jij het verschil maken? Wat is jouw rol en bijdrage om van dit bedrijf een onderscheidend en groeiend bedrijf te maken? We gaan bouwen aan een bedrijf waarin iedereen uitgedaagd en ondersteund wordt in hun creativiteit, leiderschap en vakmanschap op hun werkgebied.

We zullen jullie meenemen en opleiden op de onderdelen leiderschap en hospitality. Samen zullen we bepalen welke manier van leidinggeven binnen dit bedrijf het meeste rendement zal opleveren.
Verder zullen we management en verkoopmedewerkers trainen op het gebied van hospitality en klantgerichtheid. Daarbij zal het doen van acquisitie een belangrijke rol spelen.

De volgende stappen gaan we zetten:

  1. Versterken van de gezamenlijke koers.
  2. Versterken van het leiderschap.
  3. Kwaliteitsversterking van het vakmanschap op het gebied van sales.

We werken op basis van de volgende principes:

  1. Lef; we durven het verschil te maken en gaan dit aan
  2. We zijn zelf de verandering (wachten niet op anderen)
  3. We verruiming onze blik; anders kijken!
  4. We kijken en werken buiten ‘hokjes’ en bestaande posities
  5. Koppelen van strategie, tactisch en operationele uitvoering
  6. We hebben plezier en maken lol

Tijdens het traject worden jullie uitgedaagd om op basis van creativiteit, plezier en ambitie met jullie eigen leiderschapsontwikkeling en de uitdagingen van het bedrijf aan de slag te gaan. Er worden actieve werkvormen gekozen, die uitnodigen tot zelfreflectie en anders kijken.

We nemen jou en je collega’s mee op reis naar succes, dit traject duurt een paar maanden tot één jaar en brengt jou en je bedrijf op een hoger plan!

Ja ik heb interesse in dit traject.

Vul het formulier in via deze knop, wij nemen contact met je op.

Taym to grow